Elérhetőségeink

Ha még nem járt a Pannonhalmi Borvidéken érdemes felkeresnie Pannonhalmát, hisz minden évszakban más arcát mutatja az ide látogatóknak. Programok, látnivalók, érdekességek, túrák és kalandok várják Önt, ha ellátogat Pannonhalmára és ha már itt jár ne hagyja ki pincészetünket. Kóstolja nálunk a borvidék borait, élvezze velünk együtt a pannonhalmi dombok hangulatát.

Pincészetünk Győrtől 15 kilométerre, a Pannonhalmi Apátság szomszédságában.Az apátság gyógynövénykertjétől Pázmándfalu felé indulva a “Hegy” lábánál egy nagy gesztenyefa áll, alatta kereszt bírja megállásra a vándort. Itt balra indulva juthat el pincészetünkhöz, mindössze 15 perc séta után.


Pincészetünk egész évben várja vendégeit, azonban egyéni látogatókat a hétvégi időszakban tudunk fogadni. Április és május hónapban minden szombaton 14.00 és 18.00 óra között, míg júniustól október hónap végéig szombat és vasárnap 14.00 és 18.00 óra között várjuk egyéni látogatóinkat. Csoportok részére 10 és 50 fő közötti létszámmal előzetesen egyeztetett időpontban vállalunk borkóstoló programot az év és a hét bármely napján. Vállaljuk családok, baráti társaságok, kirándulók, vagy egyéb szervezett csoportok fogadását.
Gépjárművel, busszal vagy kerékpárral ugyanezen útvonalon, közúton juthat el hozzánk, ahol ingyenes parkolási lehetőséget biztosítunk a hozzánk érkezők részére. Tervezze meg útvonalát, nézzen be hozzánk!

 

Borainkkal pincénk hangulatát is Önnek adjuk – minőségi borok a Pannonhalmi Apátság tövében – Nézzen be hozzánk!

 

 

Lépjen velük kapcsolatba

9085 Pázmándfalu, Hegyalja utca Tel.: +36 70 431 4600

Név (kötelező)
Email cím (kötelező)
Tárgy
Üzenet

Vélemény, hozzászólás?